NEWS

Trei gospodării, afectate de un incendiu în Neamţ. O persoană, transportată la spital

Potrivit ISU Neamţ, la sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul şi la acoperişul a două case şi la anexe gospodăreşti, cu posibilitatea propagării la o altă casă din imediata vecinătate.

Persoanele ce se aflau în cele două case cuprinse de flăcări s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Pompierii au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului, evitându-se propagarea flăcărilor la cea de-a treia casă dintr-o gospodărie învecinată.

Au ars acoperişul pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi şi bunuri materiale din interiorul locuinţei, o magazie din lemn cu o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi cu bunurile materiale din interior şi o bucătărie de vară.

Proprietarul locuinţei în vârstă de 84 de ani a fost intoxicat cu monoxid de carbon şi a suferit arsuri, fiind preluat de echipajul SMURD şi transportat la UPU Piatra Neamţ.

La cea de-a două casă au ars 70 de metri pătraţi din acoperiş, tavanul din trei camere, două magazii din lemn, gardul de lemn şi 400 de kilograme de porumb depozitate într-una dintre magazii.

În a treia gospodărie afectată, au ars 2 metri pătraţi din acoperişul unui adăpost pentru animale şi 10 metri din gard.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire, susţin pompierii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].