NEWS

Luptele ilegale de câini, în atenţia anchetatorilor după un flagrant. Percheziţii în mai multe oraşe

Percheziţiile din Braşov au avut loc la domiciliile unor persoane bănuite că, în perioada februarie-iunie 2022, ar fi obţinut din mediul online date ale unor carduri bancare, ce ar fi fost emise de către instituţii bancare din străinătate, pe care le-ar fi utilizat ulterior, în mod fraudulos, pentru efectuarea de tranzacţii.

De asemenea, au fost efectuate percheziţii pe raza judeţelor Cluj şi Sălaj la persoane care, în perioada mai-iunie 2022, ar fi pregătit şi antrenat câini pentru lupte.

În judeţul Cluj, poliţiştii au surprins în flagrant o luptă ilegală între doi câini, fiind identificate, de asemenea, mai multe persoane de cetăţenie străină, proprietari ai animalelor şi spectatori.

„Totodată, în judeţele Cluj şi Sălaj, au fost identificate în total 76 exemplare canine, unele dintre acestea urmând a fi plasate în adăposturi, conform procedurii legale în vigoare privind protecţia animalelor şi 2 vor fi plasate într-un spital veterinar, fiind continuate verificările privind modalitatea de respectare a normelor privitoare la bunăstarea şi protecţia animalelor”, transmite IPJ Braşov.

În urma percheziţiilor efectuate în Braşov şi Cluj au fost ridicate mai multe sisteme informatice de stocare şi sume de bani.

Nouă persoane vor fi duse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].