NEWS

Ministrul Educaţiei i-a aşteptat pe elevii medaliaţi la Olimpiada Internaţională de Informatică

Ministrul Educaţiei a mers la Otopeni pentru a-i felicita pe elevii din Bucureşti şi Orăştie care au luat medalii la Olimpiada Internaţională de Informatică.

Ulterior, demnitarul a publicat un mesaj pe Facebook.

„Felicitări, Alexandru Luchianov (Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti)! Felicitări, Luca Perju-Verzotti (Colegiul Naţional de Informatică “Tudor Vianu” din Bucureşti)! Felicitări, Alexandru-Raul Todoran (Liceul Teoretic “Aurel Vlaicu” din Orăştie)! Felicitări, Andrei-Robert Ion (Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti)! Felicitări, Domnule Profesor Marius Nicoli (Colegiul Naţional “Fraţii Buzeşti”)! Felicitări şi mulţumiri, Andrei-Costin Constantinescu (doctorand în Informatică la ETH – Zürich si fost medaliat olimpic, component al lotului României în anii 2016 şi 2017)! Onorat de compania voastră, sunteţi minunaţi”, scrie în mesajul ministrului Educaţiei.

Delegaţia României a fost compusă din patru elevi. Toţi cei patru au luat medalii la competiţia internaţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].