NEWS

250 de pastile de ecstasy, cumpărate cu criptomonede pe dark-web

Poliţiştii din Bacău alături de procurorii DIICOT au documentat activitatea infracţională a unor persoane bănuite de introducerea în ţară de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, de către o persoană care nu deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii.

Procurorii au dispus marţi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a 4 persoane cercetate.

În septembrie a.c., două dintre persoane ar fi comandat de la o persoană din Olanda, prin dark-web, 250 de comprimate de ecstasy şi ar fi plătit cu criptomonede achiziţionate în acest scop.

Una dintre persoane a fost prinsă marţi în flagrant delict după ce ar fi primit coletul care conţinea drogurile de mare risc.

Cu privire la celelalte două persoane, s-a reţinut faptul că acestea ar fi vândut, în acest an, droguri de risc şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive consumatorilor din judeţul Bacău, una dintre acestea fiind prinsă în flagrant delict în timp ce transporta peste 100 de grame de 3-Chloromethcathinone (3-CMC).

La percheziţii au fost descoperite plante de cannabis, diferite cantităţi de droguri, 44.010 lei şi 120 de euro, instrumente destinate cântăririi şi porţionării drogurilor, un pistol metalic de tip airsoft şi 3 tuburi cilindrice, informează IGPR.

Doi suspecţi au fost arestaţi preventiv miercuri, iar ceilalţi doi au fost arestaţi la domiciliu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].