NEWS

Atacuri cu rachete asupra regiunilor Zaporizhzhia şi Dnipropetrovsk

Oficialii ucraineni au raportat atacuri cu rachete ruseşti asupra regiunii Dnipropetrovsk, situată în centrul-estul ţării, şi asupra regiunii Zaporizhzhia, situată în sud-estul ţării, miercuri, provocând pagube importante în oraşul Zaporizhzhia.

Imaginea articolului Atacuri cu rachete asupra regiunilor Zaporizhzhia şi Dnipropetrovsk

Atacuri cu rachete asupra regiunilor Zaporizhzhia şi Dnipropetrovsk

Armata rusă a lansat miercuri patru rachete de croazieră asupra Zaporizhziei, se arată într-o declaraţie a Consiliului Regional Zaporizhzhia. Una dintre rachete a fost doborâtă de apărarea antiaeriană a oraşului, a adăugat acesta.

Într-o actualizare, consiliul a adăugat că cel puţin o persoană a fost ucisă şi alte trei au fost rănite şi că 62 de clădiri au fost avariate în zonele rezidenţiale ale oraşului.

Într-o declaraţie separată miercuri, Valentyn Reznichenko, şeful administraţiei militare regionale din Dnipropetrovsk, a declarat că au existat alarme constante de raid aerian în timpul nopţii.

“Inamicul a tras trei rachete spre Kryvyi Rih în această dimineaţă”, a declarat Reznichenko. “O întreprindere industrială a fost lovită. Există distrugeri grave. Suntem în curs de clarificare a informaţiilor privind victimele”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].