NEWS

Secretarul general al ONU merge în Ucraina pentru a se întâlni cu Zelenski şi Erdogan

Potrivit purtătorului de cuvânt Stéphane Dujarric, Guterres va avea o întâlnire trilaterală cu liderii ucraineni şi cu preşedintele turc Recep Tayyip Erdoğan pentru a discuta despre mecanismele interne ale acordului privind cerealele din Marea Neagră.

De asemenea, el intenţionează să aibă o întâlnire cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a precizat ONU.

În iulie, Ucraina şi Rusia au acceptat un acord intermediat de ONU şi Turcia care a permis reluarea exporturilor de cereale din porturile ucrainene de la Marea Neagră.

Sâmbătă, Guterres se va deplasa la Istanbul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].