NEWS

Ministrul Bode, supărat pe UEFA: „Nu-i corect modul în care a tratat Generaţia de Aur şi Guvernul”

Declaraţia a fost făcută în urma discuţiile apărute după meciul de pe Arena Naţională la care mai mulţi politicieni au stat la Tribuna Oficială, în timp ce fotbaliştii Generaţiei de Aur au primit bilete la Tribuna 2.

„Sunt nemulţumit de modul în care UEFA s-a raportat la Guvernul României şi acest lucru l-am transmis în ultima şedinţă de guvern. Am primit o invitaţie pe care am onorat-o fără să ştiu unde se află. M-am aşezat pe locul unde mi s-a indicat şi nu ştiam cine este invitat în tribuna oficială, cine este în tribuna a doua şi aşa mai departe”, a explicat ministrul Lucian Bode.

Ministrul de Interne a criticat UEFA pentru modul „incorect” în care i-a tratat pe foştii fotbalişti.

„În legătură cu modul în care s-a raportat UEFA la Guvernul României, în ultima şedinţă de Guvern, dacă ştiţi şi sigur ştiţi, noi am adoptat câteva măsuri la propunerea Ministerului Transporturilor, în sensul în care Guvernul şi-a asumat ca obligaţie în organizarea Campionatului European de Fotbal, decontarea contravalorii transportului public pentru toţi suporterii care vor veni la aceste meciuri. În schimb, UEFA s-a raportat la Guvern transmiţându-le că au 2 sau 3 bilete pentru acest meci. În consecinţă, mi s-a părut incorect modul în care s-a raportat atât la Generaţia de Aur, cât şi la Guvernul României”, a mai spus Bode.

Ministrul a precizat că invitaţia la meci a primit-o de la UEFA prin intermediul FRF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]