NEWS

Leo Messi, între PSG şi Manchester City. Reacţii după şocul rupturii de Barcelona

La 34 de ani, Leo Messi se desparte de clubul vieţii sale cu 10 titluri ale Spaniei şi 4 Ligi ale Campionilor în palmares. Argentianul a câştigat de 6 ori Balonul de Aur ca jucător al Barcei.

Din Europa, PSG şi Manchester City sunt singurele din Europa capabile să-i satisfacă pretenţiile financiare. Francezii au bani şi îi pot oferi un salariu de 50 de milioane de euro pe sezon.

La Ibiza, unde a fost în vacanţă, Messi a petrecut alături de ”gaşca PSG”, alături de Neymar, Di Maria, Verratti şi de Paredes.

A doua soluţie, Manchester City. Campioana Angliei are ”argumentul Guardiola”, antrenorul preferat al lui Messi. ”Cetăţenii” tocmai au cheltuit 117 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe internaţionalul englez Jack Grealish de la Aston Villa.

Gică Hagi, fost la Barcelona în perioada 1994-1996, vrea să-i vadă pe Messi şi pe Ronaldo la un club. Portughezul vrea să plece de la Juventus Torino, iar PSG îl vrea.

Se fac şi glume pe seama plecării de la Barcelona. Honda îl vrea la echipă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].