NEWS

Moment neaşteptat în MotoGP. Legendarul Valentino Rossi şi-a anunţat retragerea

Pilotul de MotoGP, Valentino Rossi, şi-a anunţat retragerea din motociclism la sfârşitul acestui sezon, la 42 de ani. 

 

Valentino Rossi este singurul pilot din istorie care a câştigat titluri la toate categoriile de motociclism viteză, 125 cc, 250 cc, 500 cc şi Moto GP. Rossi a câştigat nouă tilturi de campion, dintre care şapte la clasa regină. 

 

„Am decis sa pun punct la finalul acestui sezon. E foarte greu să mă gandesc la faptul că anul viitor nu voi mai încăleca nicio motocicleta. La anul viaţa mea se va schimba. E un moment foarte dificil. A fost o călătorie foarte, foarte lungă şi m-am distrat mult”, a declarat Rossi în cadrul unei conferinţe de presă. 

 

Rossi concurează în prezent pentru echipa Yamaha-Petronas, satelitul echipei de uzină, şi înaintea cursei de duminică din Austria, ocupă locul 19 în clasament, cu numai 17 puncte. Din sezonul următor, Valentino Rossi se va ocupa exclusiv de propria sa echipă, Racing Team VR46.

 

Valentino Rossi este unul dintre cele mai mari nume din istoria sporturilor cu motor şi cel mai iubit sportiv italian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].