NEWS

Juventus a prezentat noile tricouri pentru sezonul 2021-2022

Imaginea articolului Juventus a prezentat noile tricouri pentru sezonul 2021-2022

Cristiano Ronaldo FOTO Juventus.com

Aer de schimbare pentru Juventus. Noile tricouri pe care scrie „De 10 ani acasă” (10 years at home) vor fi purtate în sezonul următor. 

 

Fosta campioană a Italiei arată că ţine la tradiţie dar vine totuşi cu o tuşă nouă, design-ul fiind inspirat de Allianz Stadium, locul meciurilor încă din anul 2011. 

 

Pe tricou este cusută o stea şi un model pentagonal, în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru cei mai mari jucători ai echipei dar şi pentru suporterii loiali. 

 

„Juventus este un club sinonim cu inovaţia şi un nume important în fotbal, astfel am vrut să includem elemente noi şi unice în acest tricou, dar în acelaşi timp să păstrăm modelul tradiţional”, a declarat Francesca Venturini, designerul tricoului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].