NEWS

Continuarea filmului „Dune” a fost aprobată de Legendary şi Warner Bros

Vestea vine după ce „Dune” al lui Villeneuve a adunat 41 de milioane de dolari în timpul debutului din weekend, o sumă solidă având în vedere că filmul a fost lansat şi pe HBO Max. La nivel mondial, filmul a încasat 220 de milioane de dolari.

Warner Bros. părea dornică să dea undă verde unui al doilea film pentru Villeneuve, dar Legendary deţine drepturile cinematografice ale romanului şi trebuia să fie de acord pentru a continua povestea pe marele ecran.

Se aşteaptă ca cel de-al doilea film să îl urmărească pe Paul Atreides (Timothee Chalamet) în timp ce se alătură Fremenilor şi lucrează pentru a aduce pacea pe planeta Arrakis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].