NEWS

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Chindia Târgovişte: a doua remiză fără goluri în etapa a 17-a a Ligii 1

Sepsi Sfântu Gheorghe nu a reuşit să lege două victorii în returul Ligii 1, remizând în faţa propriilor spectatori, în compania celor de la Chindia Târgovişte, scorul final fiind 0-0.

Portarul Niczuly s-a opus cu succes primei ocazii de gol create de echipa lui Emil Săndoi, în minutul 7 al partidei, execuţia lui Celea, din lovitură liberă, fiind reţinută fără probleme.

Elevii lui Cristiano Bergodi au replicat în minutul 24, prin lovitura de cap a lui Păun, respinsă în corner de portarul Căbuz.

În partea a doua, Sepsi nu a reuşit să treacă de apărarea oaspeţilor, Mitrea şutând peste poartă din lovitură liberă, în minutul 63, iar execuţia ulterioară a lui Ashkovski, din minutul 83, neprinzând cadrul porţii.

Achahbar putea aduce victoria gazdele, in extremis, în ultimul minut al confruntării, însă lovitura sa de cap, din apropierea porţii, trecând pe lângă poartă.

S-a încheiat 0-0, astfel că Sepsi rămâne pe locul 11 în clasament, cu 18 puncte, în timp ce Chindia ocupă locul 10, cu un punct în plus.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas, Păun, Eder Gonzales, Ştefănescu (Golofca 60), Ashkovski (Bărbuţ 87), Chunchucov (Luckassen 71), Achahbar.
Antrenor: Cristiano Bergodi

Chindia: Căbuz – Martac, Celea, Iacob, Roumpoulakou, Jipa, Dulca, Kocic, Popadiuc, Popa, Florea (Suciu 78).

Antrenor: Emil Săndoi

În etapa a 17-a se mai joacă următoarele partide:

Sâmbătă, 27 noiembrie

  • UTA Arad – FC Argeş, ora 17.30;
  • FC Rapid – CS Mioveni, ora 20.30

Duminică, 28 noiembrie

  • FC Botoşani – FC Voluntari, ora 17.30;
  • Universitatea Craiova – FCSB, ora 20.30

Luni, 29 noiembrie

  • Gaz Metan Mediaş – FC Farul, ora 17.30; CFR Cluj – Academica Clinceni, ora 20.30

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].