NEWS

2020, an greu pentru artişti. Johnny Depp, Pink şi Jessie J, printre vedetele cu probleme

Jhonny Depp a postat pe contul său de Instagram o poză însoţită de descrierea „Anul acesta a fost atât de greu pentru atât de mulţi”.

Pe lângă pandemia de coronavirus, Depp a pierdut în instanţă, în faţa ziarului The Sun, un proces de calomnie şi a fost forţat să renunţe la rolul său din Fantastic Beasts.

Nici cântăreţele Pink şi Jessie J nu au avut un an prea strălucit.

Pe lângă lipsa concertelor, Pink nu doar că a supravieţuit infectării cu Covid, dar şi-a revenit şi dintr-o infecţie cu stafilococ, iar ca să termine anul în glorie şi-a rupt şi glezna.

Zilele trecute şi cântăreaţa Jessie J a ajuns pe mâinele medicilor fiind diagnosticată cu boala Meniere, o afecţiune a urechii interne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].