NEWS

Universitatea Craiova învinge la limită pe FC Voluntari

Universitatea Craiova ajunge cu această victorie la cinci reuşite consecutive în play off şi se apropie la un punct de FCSB. De cealaltă parte, FC Voluntari contabilizează patru înfrângeri la rând.

Golul victoriei oltenilor a fost marcat devreme, în minutul 7, de Ştefan Baiaram, care a trimis balonul în vinclul porţii adverse, cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Marius Constantin.

Andrei Ivan putea dubla avantajul, în minutul 10, când a nimerit bara, după o centrare în faţa porţii, venită de la Alexandru Creţu.

Repriza secundă a fost anostă, FC Voluntari fiind ceva mai activă, dar fără să ajungă periculos la poarta gazdelor.

Elevii lui Reghecampf au închis meciul cu o nouă ocazie importantă, în minutul 90+4, când Elvir Koljic a şutat de la 17 metri, iar portarul Mihai Popa a respins în extremis. La faza următoare, Popa a mai respins două şuturi pe poartă, menţinând scorul de 1-0.

Craiovenii fac 45 de puncte şi sunt la distanţă de un punct faţă de FCSB, care are un meci mai puţin şi joacă în etapa a 7-a cu FC Argeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].