NEWS

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, anunţă o vizită la Kiev

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, anunţă o vizită la Kiev. El urmează să discute cu preşedintele Volodimir Zelenski despre noi măsuri de sprijin pentru Ucraina, după ce acesta din urmă a solicitat livrări mai rapide de arme.

Preşedintele Consiliului European, Charles Michel, a anunţat joi, că se află “în drum spre Kiev”, unde urmează să discute noi măsuri de sprijin pentru Ucraina cu preşedintele Volodimir Zelenski, care a solicitat livrări mai rapide de arme.

Cei doi lideri vor discuta “măsuri concrete (…) pentru a se asigura că (Ucraina) este mai puternică şi mai puternică”, a declarat Charles Michel într-un mesaj video postat pe Twitter, conform AFP.

Aliaţii NATO au promis Kievului “un sprijin sporit cu arme mai grele şi mai moderne” pentru a contracara ofensivele Rusiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].