NEWS

MApN prelungeşte perioada de recrutare pentru posturile de soldaţi şi gradaţi profesionişti

„Perioada de înscriere a candidaţilor pentru posturile de soldaţi şi gradaţi profesionişti din cadrul activităţilor derulate, în această perioadă, de Ministerul Apărării Naţionale, se prelungeşte până la data de 8 martie 2024. Astfel, procesul de recrutare şi selecţie pentru posturi de soldaţi şi gradaţi profesionişti, se desfăşoară după următorul calendar – înscrierea candidaţilor: 12.02 – 08.03.2024, selecţia candidaţilor: 19.02 – 15.03.2024, efectuarea examinării medicale în unităţile sanitare militare: 26.02 – 22.03.2024. iar termen final de întocmire a dosarelor de candidat: 03.04.2024”, potrivit unui comunicat de presă.

Pentru această serie au fost introduse în Planul de recrutare 5093 de locuri, în 41 de judeţe din ţară şi în Municipiul Bucureşti.

MApN precizează că informaţii referitoare la oferta profesională, condiţii de recrutare, selecţie şi repartiţie pot fi obţinute direct de la unităţile militare pentru care candidaţii optează sau de la Biroul informare recrutare de pe raza localităţii de domiciliu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].