NEWS

Bruce Springsteen a căzut pe scenă în timpul unui concert

O înregistrare video virală de pe TikTok arată cum cântăreţul s-a împiedicat urcând scările spre scenă. În vârstă de 73 de ani, purtând o chitară în jurul gâtului, a rămas întins pe spate timp de câteva secunde, înainte ca cei din trupa E Street să se grăbească să-l ajute să se ridice.

“Noapte bună tuturor!” a strigat Springsteen în glumă, în timp ce mulţimea îl aclama.

Artistul părea nevătămat, în timp ce a trecut peste incident şi şi-a continuat spectacolul de trei ore.

Fanii au accesat reţelele de socializare pentru a-şi exprima uşurarea faţă de reacţia nonşalantă a celui care a câştigat 20 de premii Grammy.

“Slavă Domnului că nu i s-a întâmplat nimic lui Bruce Springsteen când a căzut pe scenă aseară”, a scris un utilizator Twitter, anunţă miercuri Page Six.

Un altul a adăugat: “L-am văzut pe Bruce Springsteen în seara asta, la un moment dat a căzut, dar mai târziu şi-a rupt cămaşa pentru a-şi arăta pieptul şi pentru a ne reaminti că este bărbat! Totul a fost foarte copleşitor”.

Potrivit altor martori, căzătura “cu faţa la pământ” a fost “urâtă”.

Springsteen şi E Street Band se află în mijlocul unui turneu mondial, care a început în Tampa, Florida, în februarie. Trupa va concerta în Marea Britanie, Elveţia, Suedia, Germania, Norvegia şi Belgia în timpul verii.

Cântăreţul de la “Glory Days” se va întoarce în Statele Unite în luna august, după care urmează mai multe concerte în California.

[embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].