NEWS

“Îl urăsc cu adevărat”. Max Verstappen îl atacă sarcastic pe Lewis Hamilton

Concurenţa dintre cei doi iese mult şi în afara circuitului. În conferinţa de presă premergătoare Marelui Premiu al Rusiei, Max Verstappen a ironizat în mod sarcastic afirmaţiile lui Hamilton, potrivit cărora acesta simte o presiune mare, din cauza luptei pentru titlu.

În timpul conferinţei de presă de joi, Hamilton a fost întrebat dacă crede că presiunea îl afectează şi pe Max. Lewis a răspuns: “Evident, el nu va recunoaşte acest lucru şi nu am de gând să fac o presupunere, dar spun doar că îmi amintesc cum a fost atunci când am luptat pentru primul titlu şi cu siguranţă (presiunea, n.r.) a crescut de la o cursă la alta.”

Max a dat ochii cu presa mai târziu în aceeaşi zi. I s-a spus despre ceea ce a afirmat Lewis, despre faptul că era sub presiune. Max a râs sarcastic şi a spus, citat de motorsport.com: “Da, sunt atât de nervos, încât abia pot dormi. Este atât de oribil să lupţi pentru un titlu. Chiar urăsc asta cu adevărat. Da.”

Apoi a răspuns pe un ton serios: “Nu, cred că dacă cineva mă cunoaşte cu adevărat ştir că sunt foarte relaxat în legătură cu toate aceste lucruri şi chiar nu pot fi deranjat, ştiţi, sunt foarte relaxat. Este cel mai bun sentiment din toate timpurile să ai o maşină, o maşină grozavă, pe care să o pilotezi în fiecare weekend şi să poţi lupta pentru victorie.

Nu contează doar dacă eşti în fruntea unui clasament sau nu. Aceste comentarii ne arată doar că nu mă cunoaşte cu adevărat, ceea ce este bine, nici eu nu am nevoie să îl cunosc, cum este el, pe deplin. Mă concentrez doar asupra mea şi îmi place foarte mult să fiu acolo, în faţă, şi, bineînţeles, sper să o putem face pentru foarte mult timp de acum încolo.”

Hamilton declarase anterior că ambii sunt profesionişti şi se aşteaptă la o luptă “dură, dar corectă” între ei. Verstappen a lămurit lucrurile, în ceea ce îl priveşte. Când a fost întrebat dacă ar lua în considerare schimbarea abordării sale, într-o situaţie de cursă, în care niciunul dintre ei nu ar vrea să se retragă, el a spus: “Cred că asta merge în ambele sensuri. Nu sunt doar eu când ne întrecem unul cu celălalt”.

Cu atât de multe mize puse în joc, este destul de evident că niciunul dintre piloţi nu va ceda uşor în faţa celuilalt. Este doar o chestiune de timp până când vom vedea dacă mercurul din termometre va exploda din nou sau dacă cei doi vor reuşi să ţină căldura sub control.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].