NEWS

Casa Albă: Joe Biden nu va discuta cu Vladimir Putin până nu se opreşte conflictul din Ucraina

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, nu are niciun plan de a discuta cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, până când nu va exista o reducere “serioasă” a conflictului din Ucraina, anunţă Kate Bedingfield, un purtător de cuvânt al Casei Albe.

“Nu există niciun plan în momentul de faţă. Noi am fost foarte clari că orice reimplicare în diplomaţie la acel nivel ar necesita o demonstraţie semnificativă din partea ruşilor în sensul unei reduceri serioase a tensiunilor, iar noi nu am văzut acest lucru”, a declarat Kate Bedingfield, citată de CNN.

Joseph Biden a vorbit ultima dată cu Vladimir Putin pe 12 februarie. După ce Vladimir Putin a lansat invazia militară în Ucraina, pe 24 februarie, Joseph Biden a declarat că nu intenţionează să mai discute curând cu preşedintele Rusiei.

Administraţia Joseph Biden, alături de aliaţii din cadrul NATO, de partenerii din cadrul Grupului G7 şi de cei din Uniunea Europeană au impus Rusiei sancţiuni masive din cauza invaziei militare din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].