NEWS

PSG anunţă că Messi va părăsi clubul la finalului sezonului

„După două sezoane în capitala Franţei, aventura lui Leo Messi la Paris St Germain se va încheia la finalul sezonului 2022-23”, a precizat PSG într-un comunicat, citat de Reuters.

Preşedintele PSG, Nasser al-Khelaifi, a spus că să vadă un jucător de şapte ori câştigător al Balonului de Aur „câştigând două titluri consecutive în Ligue 1 şi inspirându-i pe jucătorii noştri mai tineri a fost o plăcere”.

Viitorul lui Messi la PSG a fost subiectul multor speculaţii în ultima perioadă, o sursă apropiată căpitanului argentinian declarând pentru Reuters că acesta a primit o ofertă oficială pentru a se alătura clubului Al-Hilal din Arabia Saudită în sezonul următor.

De asemenea, în mass-media a fost asociat cu o mutare la Barcelona, dar şi Inter Miami, din Major League Soccer din Statele Unite, este vehiculat ca o posibilă destinaţie.

Messi a marcat 21 de goluri şi a dat 20 de pase de gol pentru PSG în toate competiţiile în acest sezon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].