NEWS

Problema se repetă. Circulaţia a fost oprită din nou pe DN 57 din cauza pietrelor căzute de pe versanţi

Circulaţia a fost oprită din nou, joi dimineaţa, pe DN 57, în judeţul Caraş-Severin, din cauza pietrelor căzute de pe versanţi.

Imaginea articolului Problema se repetă. Circulaţia a fost oprită din nou pe DN 57 din cauza pietrelor căzute de pe versanţi

Problema se repetă. Circulaţia a fost oprită din nou pe DN 57 din cauza pietrelor căzute de pe versanţi

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul a fost oprit pe DN 57 Orşova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localităţii Cozla, judeţul Caraş-Severin, pentru îndepărtarea pietrelor de mari dimensiuni, căzute de pe versant.

Traficul se desfăşoară deviat pe ruta Orşova – DN 6 – DN 57B – Oraviţa – DN 57 – Moldova Nouă.

Circulaţia pe DN 57 a fost redeschisă marţi seara, după ce a fost înschisă timp de aproape 20 de ore, după ce au fost îndepărtate pietrele de mari dimeniuni căzute de pe versant pe carosabil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].