NEWS

La mulţi ani, 2022! Am fost la Revelionul organizat de Primăria Sectorului 3 unde au cântat Manuel Riva, Puya şi Carla’s Dreams

Primăria Sectorului 3 din Capitală a organizat Revelionul 2022 în aer liber, eveniment început la ora 22.00 cu un joc de lasere în Parcul Ior unde au participat mii de persoane. Primarul Robert Negoiţă, organizatorul spectacolului, a ţinut un discurs prin care le-a urat românilor un an mai bun. 

La acest spectacol au cântat Manuel Riva, Puya şi Carla’s Dreams. 

După numerotarea inversă a fost organizat un spectacol magnific de artificii cum nu s-a mai văzut în Bucureşti de doi ani. Lacul Titan a fost luminat cu lasere albastre, galbene şi roşii după Tricolorul României. 

Intrarea la eveniment a fost liberă. Singura condiţie a organizatorilor a fost purtarea măştii de protecţie şi păstrarea distanţei. Forţele de ordine au fost amplasate la intrarea în parc pentru a se asigura că toţi spectatorii poartă mască. Dacă majoritatea spectatorilor au putut să respecte prima recomandare a organizatorilor , din păcate îmbulzeala nu a putut fi prevenită. 

 

 

În marile capitale din Europa, petrecerile în aer liber de Revelion au fost anulate din cauza răspândirii variantei Omicron. 

 

FOTO şi TEXT: Alexandru Stan

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].