NEWS

Guvernator: Doi morţi şi doi răniţi, în urma tirurilor ucrainene asupra regiunii ruse Belgorod

Două persoane au fost ucise şi alte două rănite, sâmbătă, în urma tirurilor de artilerie ucrainene asupra regiunii ruse Belgorod, a declarat guvernatorul Viaceslav Gladkov, citat de Reuters.

„Începând din această dimineaţă, aşezările din districtul urban Shebekino au fost sub tirul forţelor armate ucrainene”, a scris guvernatorul pe Telegram.

Vineri, Viaceslav Gladkov spunea că peste 2.500 de persoane au fost evacuate din acest district.

În ultimele zile, oficialii ruşi au raportat intensificarea atacurilor din nordul Ucrainei. Cinci persoane au fost ucise şi 16 rănite în atacuri cu obuze asupra regiunii Belgorod vineri, a spus Gladkov într-o postare anterioară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].