NEWS

Douăzeci de răniţi într-o explozie produsă în apropiere de oraşul ucrainean Dnipro

O explozie în apropierea oraşului Dnipro, din centrul Ucrainei, a afectat sâmbătă o locuinţă cu două etaje, rănind 20 de persoane, inclusiv cinci copii, a declarat guvernatorul regional, citat de Reuters.

Guvernatorul Serhiy Lysak a scis pe Telegram că trei dintre copii sunt în stare gravă. În total, 17 persoane erau tratate la spital.

Echipele de urgenţă au scos patru persoane de sub dărâmături.

Potrivit informaţiilor de pe reţelele de socializare, o rachetă rusească a provocat explozia. De asemenea, se pare că ar fi fost lovită şi o clădire a serviciilor de urgenţă.

Nu a existat nicio confirmare a unui atac cu rachete din partea oficialilor militari ucraineni.

Preşedintele Volodimir Zelenski a spus că explozia a avut loc între două locuinţe. „Din păcate, există oameni sub dărâmături”, a scris Zelenski pe Telegram: „Încă o dată, Rusia dovedeşte că este un stat terorist”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].