NEWS

Zboruri anulate din nou pentru România. O companie suspendă cursele aeriene până la 31 iulie

Nu vei mai călători cu Wizz Air spre Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite din cauza restricţiilor de călătorie impuse de autorităţile române. Iar din cauza restricţiilor impuse de Austria, şi această destinaţie are zborurile anulate.

Măsura va dura până la 31 iulie, asta dacă autorităţile nu vor decide prelungirea restricţiilor.

În cazul în care ţi-ai luat deja bilete pentru această perioadă, vei primi automat în contul tău de client Wizz 120% din valoare lor. Vei putea folosi fondurile în următoarele 24 de ore, pentru a-ţi rezerva bilete pentru altă perioadă sau pentru a plăti alte servicii Wizz.

Dacă vrei efectiv rambursarea banilor, va trebui să aştepţi mai mult până transferul va fi realizat. Paşii pe care trebuie să îi îndeplineşti îţi vor fi comunicaţi prin e-mail de reprezentanţii companiei. Trebuie să ştii că dacă optezi pentru această variantă, îţi vor fi returnate doar fondurile achitate de tine iniţial. Iar dacă ai luat biletele printr-o agenţie de turism, trebuie să te adresezi acesteia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].