NEWS

Yuval Noah Harari îţi urează un an nou fericit. Autorul cărţii „Sapiens. Scurta istorie a omenirii” speră ca 2021 să fie un an al cooperării dintre ştiinţă şi politică

Autorul cărţii „Sapiens. Scurta istorie a omenirii” şi „21 de lectii pentru secolul XXI, Yuval Noah Harari ţi-a urat pe Facebook „Un an nou fericit!”. Speră ca 2021 să fie un an al cooperării între ştiinţă şi politică.

El spune că anul trecut a fost triumf ştiinţific cuplat cu un fiasco politic. L-a dezamăgit decalajul dintre puterea ştiinţifică a speciei noastre şi incompetenţa noastră politică. Dar are încredere în 2021 că va fi un an în care vom câştiga războiul cu pandemia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].