NEWS

Xbox X le dă bătăi de cap gamerilor. Problemele noii console de la Microsoft: „Tot ce poţi să faci e să o scoţi din priză”

Mai ţii minte când dădeai o palmă televizorului cu tub ca să se regleze imaginea? Probabil nu te gândeai că şi consolele de nouă generaţie vor avea probleme similare.

Au păţit-o utilizatorii de Xbox X. Consola de la Microsoft a fost lansată pe 12 noiembrie şi i-a făcut fericiţi pe utilizatori cu viteza şi grafica. Însă au apărut şi anumite probleme.

 

Manuel este unul dintre norocoşii care au prins consola când a fost lansată. Şi el a constatat problema şi a explicat cum se rezolvă.

 

„La început, cred că e normal la orice generaţie de console atunci când se lansează sunt o grămadă de bug-uri minore. În special legat de controller. E chiar enervant. Se pierde conexiunea de foarte multe ori şi singura chestie pe care poţi să o faci este să scoţi consola din priză”, povesteşte Manuel Herlea.

 

Vestea bună este că Microsoft a aflat de problema întâmpinată de utilizatori. Compania va lansa un update care să o rezolve în curând.

 

[embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].