NEWS

VTEX a fost numită “Major Player” în IDC MarketScape, unul dintre cele mai importante rapoarte de evaluare a furnizorilor de platforme de ecommerce din întreaga lume

Bucureşti, 25 mai 2023VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerţ digital cu ajutorul căreia brandurile şi retailerii îşi gestionează operaţiunile de comerţ la nivel global, a fost numită “Major Player” în IDC MarketScape: Worldwide Retail Commerce Platform Software Providers 2023 Vendor Assessment, unul dintre cele mai importante rapoarte de evaluare a furnizorilor de soluţii software în ecommerce, marcând prima apariţie a companiei în acest raport.

Potrivit raportului IDC MarketScape, dintre furnizorii evaluaţi, VTEX demonstrează expertiză în sectorul de retail, având servicii şi modele de platformă multichannel performante, precum şi soluţii moderne care atrag consumatorul, cum ar fi Comerţul Conversaţional şi Livestream Shopping.

“Brandurile se confruntă cu o piaţă de retail plină de provocări şi în continuă evoluţie, alături de o perspectivă economică incertă, fiind un moment critic pentru acestea în alegerea partenerilor care pot asigura libertate în gestionarea operaţiunilor în platforma de ecommerce şi o arhitectură uşor de întreţinut. Oamenii cheie din companii, în funcţia de CEO sau CIO, urmăresc simplificarea operaţiunilor de business, preferând să testeze produsul software decât să-l dezvolte. Time to market este elementul cheie pe o piaţă competitivă, iar o abordare sustenabilă este ceea ce face diferenţa. Suntem extrem de entuziasmaţi să fim incluşi în raportul de evaluare a furnizorilor IDC MarketScape din acest an, fiind o recunoaştere importantă a activităţii noastre”, declară Prakash Gurumoorthy, General Manager VTEX – EMEA & APAC.

Datorită capabilităţilor performante şi funcţionalităţilor moderne ale platformei, VTEX a ajuns la peste 2.600 de clienţi, printre care companii ca Motorola, Whirlpool şi Hearst, cu peste 3.400 de magazine online active în 38 de ţări.

“Capacitatea VTEX de a unifica experienţele pentru comercianţi în diferite canale şi de a crea oportunităţi captivante între branduri şi consumatori a contribuit la numirea companiei drept ‘Major Player’ în raportul IDC MarketScape. Acest accent pe experienţa clienţilor ajută VTEX să creeze interacţiuni semnificative între branduri şi clienţi”, afirmă Ornella Urso, Research Manager la IDC.

Potrivit IDC MarketScape, din perspectiva experienţei clienţilor, VTEX are expertiză în integrarea experienţelor în mai multe canale, inclusiv digitale, fizice, sociale, platforme de chat şi altele, şi îşi îmbunătăţeşte în mod constant capacităţile native pentru a oferi o experienţă deosebită seller-ilor în marketplace-urile care folosesc soluţiile VTEX, în special privind procesul de listare în marketplace, gestionarea vânzătorilor şi gestionarea promoţiilor.

Pentru mai multe informaţii despre VTEX, capabilităţile sale de comerţ şi marketplace şi colaborarea cu unele dintre cele mai mari branduri din lume, vă rugăm să accesaţi www.vtex.com.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].