NEWS

Volodimir Zelenski a discutat cu actriţa Barbra Streisand

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, anunţă că a avut o discuţie online cu actriţa Barbra Streisand, care este ambasador al platformei de strângere de fonduri UNITED 24, în domendiul ajutorului medical.

Imaginea articolului Volodimir Zelenski a discutat cu actriţa Barbra Streisand

Volodimir Zelenski a discutat cu actriţa Barbra Streisand

Zelenski a postat pe contul său de Telegram o fotografie în care apare în faţa unui ecran pe care este, într-o discuţie online, actriţa Barbra Streisand.

Preşedintele Ucrainei spune că a avut o convorbire online cu Barbra Streisand, care a devenit ambasador al platformei de strângere de fonduri UNITED24 în domeniul ajutorului medical.

Cei doi au discutat detaliile colaborării dintre UNITED24 şi Ucraina.

„Poate că lumea a obosit puţin să se gândească zilnic la Ucraina, dar comunităţile din SUA şi din ţările europene continuă să ne sprijine şi să ne ajute. Este foarte important pentru noi ca astfel de oameni talentaţi şi de renume mondial să susţină platforma UNITED24. Doamnă Streisand, vă mulţumim pentru susţinerea Ucrainei!”, scrie Volodimir Zelenski pe Telegram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].