NEWS

Vladimir Putin a anunţat că a înregistrat primul vaccin din lume împotriva coronavirusului

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a anunţat că primul vaccin din lume împotriva noii infecţii cu coronavirus a fost înregistrat în Rusia, în această dimineaţă.

 

”Un vaccin contra coronavirusului a fost înregistrat pentru prima dată în această dimineaţă. Formează imunitatea necesară, a trecut toate verificările necesare,” a spus şeful statului la o întâlnire cu membrii guvernului, potrivit life.ru.

 

Vladimir Putin, a mai spus că Ministerul Sănătăţii din Rusia a aprobat acest prim vaccin împotriva coronavirusului, adăugând că fiica sa a fost deja vaccinată.

 

La rândul său, ministrul Sănătăţii, Mikhail Murashko, a menţionat că acest vaccin, dezvoltat de Centrul de cercetări Gamaleya, şi-a confirmat eficacitatea şi siguranţa

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].