NEWS

VIDEO Un bărbat a parcurs traseul Bâlea Lac- Moldoveanu cu trolerul în mână şi o boxă din care răsuna muzica populară

Imediat ce starea de urgenţă s-a încheiat, ai scăpat de declaraţie şi restricţiile s-au relaxat, ai început să-ţi planifici vacanţa în România.

Aşa a făcut şi domnul din imaginile publicate de Salvamont Argeş, însă nostalgia aeroportului l-a purtat până în vârful muntelui: a pornit la pas, de la Bâlea Lac spre Moldoveanu, cu trolerul în mână.

Se pare că dumnealui este liderul şirului indian care merge hotărât, cu plase de plastic şi rafie în mână, doar doar s-ar găsi un loc unde să se „cazeze”.

Şi pentru că vacanţa unora nu este completă fără un sunet care să gâdile urechile, familia cu dor de aeroport a luat la braţ şi o boxă din care a răsunat muzică populară.

Aşadar, iată-i păşind hotărâţi pe potecile de munte, cu troler, cu plase, cu muzică populară şi un chef de viaţă care nu se prea încadrează în peisajul domol şi relaxant al crestelor montane.

 

Posted by Salvamont Argeş on Monday, 24 August 2020

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].