NEWS

VIDEO Sparge valul la skimboarding. Austin Keen este campion şi adoră să se dea cu placa

Dacă te atrage surfing-ul, dar nu vrei să te aventurezi încă în ape adânci, Austin Keen are sportul perfect pentru tine. Americanul este campion la skimboarding şi adoră să se dea cu placa pe valurile care se sparg aproape de ţărm.

Poate părea uşor, dar trebuie să ştii cum să îţi iei avânt pe nisip şi să îţi ţii echilibrul pe skimboard după ce te lansezi. Unde mai pui că Austin face toate acestea cu uşurinţă şi reuşeşte cele mai tari trick-uri.

„Ţin minte că am lucrat timp de două luni la chestia asta numită Superman Flip. Am făcut-o cu placa lipită de mine şi în aer eram complet dat pe spate. Eram complet mobilizat. Când îmi terminam rotaţia, am aruncat-o sub picioarele mele la perfecţie şi toată lumea a zis: Ceee?! Nimeni nu mai văzuse o mişcarea ca aia într-un concurs vreodată. Am făcut cel mai şmecher truc pe care ştiam să-l fac pentru titlul mondial.”

[embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].