NEWS

VIDEO Singura imagine obţinută vreodată cu mafiotul Messina Denaro, şeful Cosa Nostra

În cursul nopţii, aproximativ 150 de poliţişti, la ordinul procurorului antimafia din Palermo, au efectuat aproximativ 20 de percheziţii la persoane care au legătură cu clanul din care face parte fugarul Matteo Messina Denaro, condamnat la închisoare pe viaţă în urmă cu 28 de ani.

Matteo Messina Denaro a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru crimele din 1992, în care au murit judecătorii Falcone şi Borsellino.

Căutările de joi noapte au fost efectuate de agenţi ai SCO, Serviciul Central Operaţional. Au fost folosite echipamente speciale şi câini.

Între timp, Tg2, joi seară, a prezentat imaginea feţei numărului 1 din Cosa Nostra, Matteo Messina Denaro, captată de o cameră de securitate. Tg2 a transmis reportajul la ora locală 20.30.

[embedded content]

Imaginile au fost înregistrate de o cameră de pe stradă din provincia Agrigento, datează din 2009 şi sunt singurele pe care anchetatorii şi anchetatorii le au din 1993.

În imagini, care durează câteva secunde şi datează din luna decembrie a anului menţionat, se poate vedea un SUV albastru care circulă pe un drum din mediul rural.

La bord sunt două persoane: şoferul şi, pe scaunul pasagerului, un bărbat chel cu ochelari. Potrivit anchetatorilor, acel om ar putea fi Matteo Messina Denaro.

Imaginile, potrivit Tg2, au fost realizate de o cameră de securitate amplasată la câteva sute de metri de casa lui Pietro Campo, „locotenent” loial numărului unu al Cosa Nostra.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].