NEWS

VIDEO| Imagini filmate cu drona arată urmele lăsate de flăcări după incendiul din Catedrala de la Nantes

Oficialii francezi au început o anchetă, sâmbătă, după ce un incendiu a izbucnit în faimoasa Catedrală gotică a Sfinţilor Petru şi Paul din oraşul Nantes.

Flăcările au distrus clădirea, au spulberat vitralii, în timp ce printre turnurile catedralei ieşea fum negru. 

Un reprezentant al primăriei a spus că incendiul a izbucnit sâmbătă dimineaţa în interiorul catedralei, însă cauza este neclară. Pompierii au spus că acoperişul nu este afectat de incendiu.

Mesajul lui Emmanuel Macron

„După Notre-Dame, catedrala Sfântul Petru şi Sfântul Paul, din inima Nantesului, este în flăcări. Aprecieri pentru pompierii noştri care îşi asumă toate riscurile pentru a salva această bijuterie gotică a oraşului“, a scris pe Twitter preşedintele francez Emmanuel Macron.

Autor: Andreea Neblea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].