NEWS

Vaccinare anti-COVID, chiar şi fără programare. Oricine va putea solicita imunizarea cu serul AstraZeneca, doar cu buletinul

Vaccinul AstraZeneca va deveni şi mai uşor de obţinut pentru cei care doresc imunizarea anti-COVID cu acest ser. Oricine va putea solicita vaccinarea cu AstraZeneca, indiferent dacă are sau nu programare, în limita locurilor disponibile din centrele de vaccinare.

Autorităţile au făcut anunţul printr-o circulară emisă de Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), scrie Aleph News.

Coordonatorii centrelor de vaccinare au transmis autorităţilor că există numeroase persoane care îşi doresc să primească vaccinul produs de Oxford şi AstraZeneca.

România primeşte o nouă tranşă de vaccin AstraZeneca. Un număr de 57.600 doze ajung marţi la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

În ultimele 24 de ore au fost vaccinate în România 62.881 de persoane. 46.271 de persoane au primit ser de la Pfizer, 8.591 de la Moderna şi 8.019 vaccin de la AstraZeneca. De la începutul campaniei de vaccinare, în România, s-au imunizat 2.326.484 de persoane, dintre care 1.435.730 au primit ambele doze de vaccin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].