NEWS

Unchiul Toni oferă informaţii importante despre revenirea lui Rafael Nadal în circuit după accidentare

În timp ce fanii din întreaga lume speră să îl revadă cât mai curând pe Nadal în acţiune, Toni Nadal a lansat câteva veşti importante despre revenirea sa. Într-un interviu acordat recent pentru Antena2RCN, unchiul lui Nadal a declarat:

“Rafa plănuieşte să se întoarcă în Australia. Lucrurile se îmbunătăţesc şi merg în direcţia bună. Sunt convins că va trece cu bine peste această accidentare. Vrea să aibă un sezon 2022 excelent. Va da tot ce are mai bun”, a explicat el la Antena2RCN, citat de We Love Tennis.

În toată cariera sa, Nadal a triumfat la un singur Australian Open, în 2009. Ultima dată, Rafael Nadal a fost văzut în acţiune la Washington Open, în august 2021. El a pierdut în faţa lui Llyod Harris ,din Africa de Sud, în 16-imile de finală, în două seturi. De atunci, spaniolul nu a mai participat la niciun turneu din circuitul profesionist.

După o înfrângere imprevizibilă la Roland Garros 2021, Rafael Nadal s-a retras de la Wimbledon, Jocurile Olimpice de la Tokyo, precum şi de la US Open. El se află încă în reabilitare după afecţiunea de la picior.

În urma veştii devastatoare despre erupţia vulcanului La Palma, Nadal a postat imagini pe Instagram în care îi îndeamnă pe toţi să fie în siguranţă şi să fie uniţi în acest moment dificil.

În ultimele zile, locuitorii din Madrid sunt afectaţi de erupţia vulcanică din La Palma. Temperaturile s-au apropiat de 1.000 de grade Celsius. Erupţia vulcanului a avariat peste 120 de case şi a determinat 6.000 de persoane să îşi părăsească locuinţele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].