NEWS

Un primar s-a însurat cu un crocodil pentru binele oraşului său

Victor Hugo Sosa, primar în orăşelul mexican San Pedro, a urmat întocmai ritualurile de căsătorie cu aligatorul în vârstă de şapte ani îmbrăcat ca mireasă, conform Reuters, care a postat şi un video de la ceremonie.

 

Totul face parte dintr-o ceremonie tradiţională pentru prosperitate veche de sute de ani în tradiţia hispanică.

 

Reptila ar reprezenta de fapt, o divinitate – Mama Pământ –  iar primarul a trebuit să o pupe şi să danseze cu ea, ca parte

a unui ritual pentru prosperitate şi recoltă bogată. „Mariajul” dintre cei doi simbolizează conexiunea dintre om şi divin. 

 

„Cerem naturii ploi, hrană multă, peşte în râurile noastre”, a spus primarul Sosa, în timpul ceremoniei, conform Reuters. Sosa spune că este mândru de tradiţiile sale şi că ceremonia l-a făcut fericit. 

 

Ceremonia a fost una tradiţională: s-a cântat la trompete iar localnicii au cărat crocodilul mireasă în braţe, făcându-i aer cu pălăriile. În tot timpul, reptila a stat legată fedeleş la bot.

 

Iar aligatorul are şi o „naşă”, care a organizat nunta dintre el şi primar. Femeia, Elia Edith Aguilar, spune că a petrecut mult timp căutând „rochii de mireasă” pentru reptilă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].