NEWS

Un fast-food japonez are primul angajat robot. OriHime ajută angajaţii care au ales să rămână acasă să-şi câştige pâinea în continuare

Cel mai popular lanţ fast-food din Japonia, Mos Burger, a venit cu o idee inovatoare pentru a-şi ajuta angajaţii aflaţi în incapacitate de a lucra din cauza pandemiei de coronavirus: vor aduce un robot operaţional de la distanţă pentru a prelua comenzile clienţilor. OriHime este un robot fabricat de Ory Lab cu sediul în Tokyo care poate fi operat de la distanţă de un lucrător.

Robotul va prelua comenzile clienţilor şi va permite angajaţilor care nu au posibilitatea să ajungă la muncă din cauza pandemiei de coronavirus să câştige bani în continuare

Robotul OriHime nu este la prima ispravă de acest fel. În 2018, o cafenea din Tokyo a oferit şansa persoanelor cu dizabilităţi de a se angaja în cadrul companiei prin intermediul robotului controlat de la distanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].