NEWS

Un container burduşit cu zeci de mii de prezervative contrafăcute a fost descoperit în Constanţa

Aproape 50.000 de seturi de prezervative contrafăcute au descoperit inspectorii vamali din Constanţa într-un container sosit din China. Prezervative şi baterii contrafăcute urmau să ajungă la o firmă din Afumaţi.

Imaginea articolului Un container burduşit cu zeci de mii de prezervative contrafăcute a fost descoperit în Constanţa

Un container burduşit cu zeci de mii de prezervative contrafăcute a fost descoperit în Constanţa

Vameşii au reţinut 48.900 seturi de prezervative, din care 48.540 erau nedeclarate.

De asemenea, au fost reţinute peste 460.000 de baterii susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru mărci cunoscute, din care peste 70.000 erau nedeclarate.

Prezervativele şi bateriile, despre care există suspiciunea că ar contrafăcute, precum şi bunurile nedeclarate au o valoare totală de aproximativ 1.626.800 lei şi au fost găsite în urma unui control făcut asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în comuna Afumaţi, judeţul Ilfov.

Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost vândute la preţul produselor originale, ar fi depăşit 1,6 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă transmis de ANAF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].