NEWS

Un bărbat din Virginia arestat în Washington DC pentru că avea o armă, muniţie şi acreditări false pentru ceremonia de inaugurare

Sâmbătă după amiază, Wesley Allen Beeler, în vârstă de 31 de ani, s-a oprit la punctul de control, chiar la nord de clădirea Capitolului şi a prezentat acreditarea care „nu era autorizată să intre în zona restricţionată”, se arată într-un comunicat al Poliţia Metropolitană.

Beeler a fost reţinut, iar apoi eliberat după ce un judecător a stabilit că nu reprezintă o ameninţare la adresa siguranţei publice.

Când poliţia l-a întrebat pe Beeler dacă transportă arme, acesta a spus că are un un pistol semiautomat Gloc. Poliţia a recuperat ulterior pistolul, precum şi 509 de gloanţe.

Presa a scris iniţial că acreditarea prezentată de Beeler era „falsă”, dar oficialii au descris-o drept „neautorizată”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].