NEWS

Turneu de tenis special pentru jucătoarele aflate în carantină la Melbourne

Imaginea articolului Turneu de tenis special pentru jucătoarele aflate în carantină la Melbourne

Turneu de tenis special pentru jucătoarele aflate în carantină la Melbourne

Jucătoarele de tenis care au trebuit să stea 14 zile în carantină, la Melbourne, au un motiv de bucurie. WTA a hotărât să pună la punct un turneu doar pentru ele.

Jucătoarele de tenis carantinate s-au antrenat în camerele de hotel. Pe lângă plictiseala inerentă, lipsa unor antrenamente adecvate le afectează forma sportivă. Grampians Trophy va reuni 28 de jucătoare la start, dintre cele care au stat numai în camera de hotel din Melbourne.

Turneul va începe pe 3 februarie, iar jucătoarele vor beneficia de patru ore de antrenament pe zi. Victoria Azarenka, Bianca Andreescu, Angelique Kerber sunt printre fetele care vor participa la întrecere.

Australian Open 2021 începe pe 8 februarie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].