NEWS

Trupa lui Lampard se zbate în anonimitate, pe locul 7. Ce se întâmplă

Chelsea a dominat de la un capăt la altul partida de sâmbătă seara jucată fără spectatori pe Craven Cotage. Trupa lui Lampard a şutat spre poartă din toate poziţiile şi cu toate compartimentele, din cele 13 mingi trimise spre poartă una singură poposind în poarta lui Fulham, iar o alta nimerind bara.

Gazdele au avut şi ele şansa de a marca în două rânduri, dar numai până la momentul eliminării lui Antonee Robinson, din minutul 44.

Manson Manout a adus victoria cu golul din minutul 78, care o duce pe Chelsea pe locul 7.

Fulham, care terminase la egalitate în ultimele 4 partide, rămâne pe 18 (loc retrogradabil), cu cele 12 puncte din visterie, la 4 distanţă de primul loc de peste linie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].