NEWS

Transformare incredibilă pentru un luptător de MMA. Mexicanul Diego Garijo trăieşte o viaţă dublă

Imaginea articolului Transformare incredibilă pentru un luptător de MMA. Mexicanul Diego Garijo trăieşte o viaţă dublă

Sursa foto: Instagram / diegogarijo

Diego Garijo, 41 de ani, este un luptător de MMA. Nimic ieşit din comun până aici. Dar seara, durul Diego se transformă în suava Lola, drag queen.

Când bărbaţilor li se spune să fie atenţi şi la latura lor feminină, nu cred că se gândeşte cineva la ceea ce face Diego Garijo. Trecut clandestin graniţa în America, mexicanul pornise o carieră în MMA până când un pumn serios i-a dislocat retina.

Până a revenit în ring, el şi-a descoperit veleităţile de drag queen. Şi aşa, durul Los Pistolas a devenit Lola.

Dacă se îndoieşte cineva de masculinitatea lui Diego Garijo, mărturie stau momentele sale când se antrenează. Chiar dacă el spune că ruperea unei unghii e mai dureroasă decât pumnii pe care-i ia în ring.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].