NEWS

Transformă-ţi vacanţa într-o capodoperă cinematografică cu Insta360 X3. Iată trei trucuri de filmare în Bali de la un profesionist

Sebastian Schieren şi-a petrecut vacanţa în Bali şi şi-a fotografiat cele mai senzaţionale şi memorabile momente cu o cameră foto Insta 360 X3, mai ales atunci când a explorat un avion transformat într-un hotel. 

,,Am decis să-mi aduc Insta360 X3 şi sunt o mulţime de motive pentru care am ales această cameră. 

În primul rând, este o cameră 360 de grade şi filmează în toate direcţiile, aşa că o poţi reîncadra mai târziu şi nu trebuie să-şi faci griji cu privire la încadrare atunci când mergi pe aripa unui avion 

Modul meu preferat de a monta această cameră este folosirea unui Invisible Selfie Stick. Puteţi folosi orice selfie stick, atât timp cât este mai subţire decât camera în sine, apoi îl lipiţi. Îmi place să extind selfie stick-ul la 2 metri şi asta îţi oferă câmpul perfect de vedere şi pare că te filmează altcineva”.

 [embedded content]

Sebastian Schieren, care este producător de filme şi utilizator de drone, face o demonstraţie cum să exporteze filmarea pe reţelele de socializare.

,,Şi după cum puteţi vedea, va începe să mişte automat camera şi o va uşura între aceste cadre cheie. Acum putem să apăsăm ,,Export” şi să-l exportăm pe telefonul nostru, apoi îl putem încărca pe reţele sociale sau să facem ce vrem cu el. 

Desigur, puteţi folosi şi versiunea desktop a Insta360 Studio sau alte programe de editare, dar reîncadrarea mi se pare mai uşoară în aplicaţia Insta360″. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].