NEWS

Trafic intens pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Azuga şi Buşteni

Traficul este intens duminică după-amiaza pe Valea Prahovei, unde se circulă în coloană pe sensul către Ploieşti între Azuga şi Buşteni.

Imaginea articolului Trafic intens pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Azuga şi Buşteni

Trafic intens pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Azuga şi Buşteni

Potrivit Centrului Infotrafic, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de coborâre către Ploieşti, fiind formată o coloană de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă, între staţiunile Azuga şi Buşteni.

Totodată, valorile de trafic sunt pe alocuri în creştere şi în restul staţiunilor, pe acceaşi direcţie de coborâre, Braşov – Ploieşti.

Şoferii sunt sfătuiţi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor, să evite întoarcerile prin locuri nepermise, să manifeste atenţie în efectuarea tuturor manevrelor şi să ia în considerare şi folosirea de rute alternative.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].