NEWS

TAROM suspendă zborurile din România către şapte ţări. Mai multe destinaţii turistice se află pe listă

TAROM suspendă rutele dintre România şi Egipt, Israel, Iordania, Moldova, Serbia, Turcia, Suedia, Portugalia şi Emiratele Arabe Unite până pe 15 august inclusiv, din cauza restricţiilor de călătorie. 

Ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de către autorităţi, TAROM anunţă suspendarea curselor comerciale până la data de 15 august 2020 inclusiv, către/dinspre: Egipt, Israel, Iordania, Moldova, Serbia, Turcia, Suedia, Portugalia, Israel şi Emiratele Arabe Unite.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate.

Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor.

„Pentru suport, vă rugăm să contactaţi agentul emitent al biletului”, transmite compania.

Ȋn cazul în care biletele au fost cumpărate pe site-ul TAROM sau într-o agenţie TAROM, cetăţenii sunt rugaţi să trimită un mail la: [email protected] .

„Menţionăm faptul că de la aceste restricţii sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenţie solicitate de către autorităţi, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar şi zborurile de repatriere (chartere speciale)”, adaugă compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].