NEWS

Tăriceanu, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: Nu trebuie să redevină Micul Paris, ci Marele Bucureşti

Imaginea articolului Tăriceanu, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: Nu trebuie să redevină Micul Paris, ci Marele Bucureşti

Tăriceanu, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: Nu trebuie să redevină Micul Paris, ci Marele Bucureşti

„Îmi doresc foarte mult să pot fi în măsură, pe baza votului bucureştenilor, să punem în aplicare un proiect de anvergură pentru Bucureşti, care să vizeze două componente: pe de o parte modernizarea Bucureştiului actual, iar a doua componentă, dezvoltarea oraşului, care va trebui să includă localităţile din jurul Bucureştiului. De aceea e nevoie de un proiect de amploare, care să aibă coeziunea necesară să asigure dezvoltarea oraşului pe următorii 25-30 de ani”, spune Călin Popescu Tăriceanu.

El a menţionat că a discutat cu arhitecţi-urbanişti în legătură cu planul de urbanism general, care încă nu a fost aprobat, deşi a discuţiile au început în 2013.

„Îmi doresc ca Bucureştiul să devină o mare metropolă. Bucureştiul trebuie să-şi găsească calea lui. Nu trebuie să redevină Micul Paris, ci Marele Bucureşti”, conchide Tăriceanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].