NEWS

Spotify se extinde în alte 85 de ţări. Noutatea anunţată de aplicaţie

Spotify vine cu noutăţi. Aplicaţia va fi disponibilă pe alte 85 de pieţe, ceea ce înseamnă că încă un miliard de oameni se vor bucura de servicii, conform BBC. Este vorba despre ţări din Asia, Africa şi Caraibe. Anunţul a fost făcut în cadrul unui eveniment virtual la care au participat şi Prinţul Harry, Meghan Markle şi Justin Bieber.

În plus, Spotify a mai anunţat şi că va oferi posibilitatea pentru a alege o calitate mai bună a sunetului. Compania suedeză a intrat pe piaţă pentru prima dată acum mai bine de zece ani, este disponibilă în 93 de ţări şi are 345 de milioane de utilizatori activi pe lună.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].