NEWS

Sondaj: Marine Le Pen l-ar învinge pe Emmanuel Macron în primul tur al alegerilor prezidenţiale

La mai puţin de 15 luni până la alegerile prezidenţiale, Emmanuel Macron ar strânge 23-24% din voturi în primul tur, în funcţie de diferiţii potenţiali candidaţi din dreapta şi din stânga, potrivit acestui sondaj comandat de cabinetul CommStrat şi cotidianul L’Opinion.

În 2017, Emmanuel Macron a adunat 24% din voturi în primul tur, contra 21,3% pentru Marine Le Pen. El a câştigat în turul doi cu 66,1% din voturi împotriva 33,9% pentru Marine Le Pen. La 15 luni până la alegerile prezidenţiale, Macron şi Le Pen continuă să domine şi îi devansează cu mult pe ceilalţi candidaţi.

În dreapta, o candidatură a lui Xavier Bertrand ar stânge 16% din intenţiile de vot exprimate, Valérie Pécresse 11%. În stânga, o candidatură a Annei Hidalgo ar strânge 6 sau 7% din voturi. În timp ce Arnaud Montebourg este creditat cu 5% din voturi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].