NEWS

Sondaj: Donald Trump este favorit pentru a fi din nou candidatul Partidului Republican la următorul scrutin

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, analizează cu seriozitate posibilitatea de a candida în scrutinul prezidenţial din anul 2024, iar, conform unui sondaj de opinie, este favorit să fie desemnat din nou candidat al Partidului Republican.

Imaginea articolului Sondaj: Donald Trump este favorit pentru a fi din nou candidatul Partidului Republican la următorul scrutin

Sondaj: Donald Trump este favorit pentru a fi din nou candidatul Partidului Republican la următorul scrutin

Conform unor surse citate de cotidianul The Washington Post, deşi nu a recunoscut public victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial, Donald Trump le-a spus consilierilor că vrea să rămână o personalitate politică centrală în următorii ani şi să candideze din nou în 2024. Donald Trump ar putea anunţa candidatura pentru al doilea mandat de preşedinte înainte de sfârşitul acestui an.

Un sondaj efectuat de Politico.com / Morning Consult, difuzat marţi, arată că Donald Trump este favorit pentru a fi desemnat candidat al Partidului Republican în scrutinul prezidenţial din 2024.

Potrivit sondajului, Donald Trump este creditat cu 53% din intenţiile de vot în rândul alegătorilor republicani. Actualul vicepreşedinte, Mike Pence, este creditat cu 12%, Donald Trump jr. cu 8%, iar Tom Cotton, Ted Cruz, Mitt Romney şi Nikki Haley sunt sub nivelul de 5%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].